Bel: 088 188 4400 (keuzeoptie 1) | Email: info@serviceatschool.nl 

Openingstijden

We zijn momenteel gesloten.

Drenthe College

  • Drenthe College
  • ICT Lyceum

Missie

De maatschappelijke opdracht waarvoor Drenthe College zichzelf geplaatst ziet:
Werken aan de beste versie van jezelf 
 
Deze missie is gefundeerd in de constatering dat jongeren behoefte hebben aan een opleiding met ruimte om te groeien vanuit hun eigen passie en talent. Daarmee wordt een opleiding een belangrijke pijler voor een waardevolle en betekenisvolle toekomst. 
 
Drenthe College beschouwt het als haar uitdaging om studenten te helpen om te worden wat zij willen en hen te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Dit betekent dat DC de persoonlijke talenten, leervraag en loopbaan van de student centraal stelt. DC wil studenten iets meegeven voor de toekomst: of dat nou de juiste papieren zijn voor een droombaan, persoonlijke ontwikkeling of een vervolgstudie aan het hbo.
Door onszelf uit te dagen halen we het beste uit elkaar. Daarbij luisteren we naar de wensen van de student, staan we voor hem of haar klaar om hulp te bieden als dat nodig is en dagen we hem of haar uit om een stap verder te zetten.
Zodat de student met plezier ziet dat hij de beste versie van zichzelf kan worden en vleugels krijgt om met zelfvertrouwen zo hoog te vliegen als hij wil.
Wie kiest voor DC kiest voor zichzelf.
 
Daag jezelf uit
 
Onze locaties:

 

Niveau 2Niveau 3Niveau 4